• banner-dickens02.jpg
  • banner-dickens01.jpg
  • Banner-Kerstbomen-2018-TODA.jpg
  • TODA-kerstbomenbanner-2016.jpg

Lid worden

Na een bruisende periode met projecten als "De Vrijdenker", het "Twente Mix Concert" en het Goede Vrijdag project "Want alzo lief", richt TODA haar blik op het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin we weer volop willen gaan zingen in kerkdiensten, maar waarin het Goede Vrijdag project ook nog een aantal keren zal worden uitgevoerd en een aantal concerten op het programma staan, waaronder het Saengerfest in het duitse Finsterwalde.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een vast combo, vaak aangevuld met blazers. Recentelijk is dit combo uitgebreid met enkele jonge muzikanten, zodat wij momenteel beschikken over een veelzijdige muzikale begeleiding. Het koor zingt in een vaste samenstelling van 10 zangeressen en 8 zangers.

Wanneer er een plaats vrijkomt in het koor of in het combo en je wilt graag bij ons komen zingen of spelen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en gaan dan samen kijken of TODA bij jou past en andersom.

Gospelkoor TODA gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Hoe we dat realiseren kunt u lezen in onze Privacy Policy. Deze kunt u hier downloaden.

De velden met een * zijn verplicht.
Hieronder kun je ons meer informatie geven over je stem of over welk instrument je bespeelt.