Kerstsfeer in Rijssen

Dickens Koor CompleetGeniet van de kerstsfeer in hartje centrum Rijssen. Kom op zaterdagmiddag 14 december naar het gezellige centrum. Op 3 podia treden verschillende koren en het koperensemble op.
De optredens vinden plaats tussen 13.00 en 17.00 uur op 3 verschillende podia. Je vindt de podia op het Schild, in de Haarstraat (voor het oude pand van de ABN-AMRO bank) en in de Grotestraat (bij de Stadsboerderij).

TODA Dickens Choir
Het centrum van de Reggestad wordt even omgetoverd tot een Engelse stad uit de tijd van Charles Dickens. Het TODA Dickens Choir verzorgt gedurende de hele middag – prachtig uitgedost – haar medewerking. Het TODA Dickens Choir bestaat uit 4 heren en 5 dames en zingt volledig a capella.

TODA Dickens Choir zingt om 13:00 uur op het podium bij de Schildkerk, om 13:30 in de Haarstraat en om 14:00 uur bij de Stadsboerderij. Na een korte pauze om 15:00 uur weer bij de Schildkerk, 15:30 in de Haarstraat en 16:00 uur weer bij de Stadsboerderij.

 

Kinderkoor Kleurrijk
De kinderen van het kinderkoor van de Ontmoetingskerk uit Rijssen zijn al druk aan het oefenen met nieuwe kerstliedjes. Deze willen ze graag laten horen in Rijssen. Komt u ook even luisteren?

Meidenkoor Muziekschool Rijssen
Een drietal meisjes treden driemaal op met vrolijke swingende a capella gezongen kerstliedjes. Yvonne, Emmy en Meri hebben allen zangles op de Muziekschool in Rijssen van zangdocente Fenny van Hemmen. Sinds september zingen ze samen driestemmige popsongs. Deze middag ijn onder andere White Christmas en Winter Wonderland te horen. Hun stemmen klinken prachtig samen.

Singing Lights uit Hengelo
Deze enthousiaste en sprankelende groep vrouwen zingen kerstliederen. Het koor bestaat uit 12 vrouwen, die tijdens de kerstperiode optreden als gelegenheidskoor en hiermee proberen bij te dragen aan een leuke en gezellige kerstsfeer. Wat ooit begon als een éénmalig optreden op een kerstmarkt in de buurt, is uitgegroeid tot een jaarlijkse tournee in de maand december.
De dames zingen 3 à 4-stemmig kerstrepetoir, waaronder: Let it snow, Merry Christmas Everyone, Santa’s Party, Mery’s Boychild en Jingle Bells.

Koperensemble
Het koperensemble is een vast onderdeel van Muziekvereniging ‘Wilhelmina’ uit Rijssen. Zij verzorgen met een uitgebreid repertoire een gevarieerd programma.

Schaatsplezier
De hele dag kan er volop geschaatst worden op de tijdelijke overdekte schaatsbaan. Deze schaatsbaan is voorzien van echt ijs en kunt u vinden op het Hoge Wal plein.
Veel winkels geven deze dag gratis entree-kaartjes weg voor de schaatsbaan.

Kortom: kom zaterdag 14 december a.s. gezellig Winkelen in Rijssen! 's avonds zingt het TODA Dickens Choir niet verder in het centrum van Wierden bij de Kerstmarkt: deze is afgelast.