TODA zoekt dirigent...

20200824 TODA zoekt dirigentWord jíj de nieuwe dirigent van Gospelkoor TODA?

Wie zijn wij
Ons koor wil al zingend en musicerend het evangelie uitdragen in kerkdiensten en met concerten en projecten. Het repertoire bestaat daarom uit muziek die is ingegeven door de christelijke geloofsovertuiging. Daarnaast is er ruimte voor lichte en populaire muziek. We vinden de identiteit van ons koor belangrijk. Deze komt volgens ons het best tot haar recht in het zingen van ons huidige repertoire. We staan echter ook open voor inbreng van liederen uit een andere hoek van het gospelrepertoire. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, naast enthousiasme en gezelligheid. Een goede koorklank is belangrijk, evenals tekstbeleving en verstaanbaarheid.

We zijn een gemengd koor met 10 dames en 8 heren en repeteren wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk in Rijssen. Tijdens repetities is het gebruik  van een piano mogelijk. Voor optredens hebben we de beschikking over een  combo, maar ook zingen we a capella of met alleen pianobegeleiding. Ons doel is om 6 à 8 keer per jaar op te treden, in en buiten de Ontmoetingskerk, met een afwisseling tussen kerkdiensten, concerten en projecten. Onze twee “Dickens” koren, waarmee we in de weken voor Kerst optreden, spelen hierin ook een belangrijke rol.

Wie zoeken wij

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, geschoolde en gedreven koordirigent met een christelijke identiteit, die:

  • Een opleiding koordirectie volgt of heeft gevolgd;
  • Ervaring heeft met het leiden en begeleiden van een gospelkoor en een combo;
  • Ons koor op piano kan begeleiden tijdens repetities;
  • Een muzikaal kwalitatief hoog niveau weet te combineren met een plezierige en enthousiaste sfeer;
  • Beschikbaar is voor de wekelijkse repetities op maandagavond (indien gewenst, zijn andere avonden bespreekbaar);
  • Bereid is incidenteel extra repetities te leiden;
  • Beschikbaar is voor de uitvoeringen en kerkdiensten;
  • Beschikbaar is voor overleg met bestuur en de muziekcommissie aanstuurt.

Meer informatie

Wil je meer weten? Kijk op www.toda.nl of neem contact op met onze secretaris: Gerard Visser (tel.: 06-14274765, e‑mail: ).

Procedure

Sollicitaties zien wij graag tegemoet voor 01-10-2020. Hierna nemen we contact met je op voor een eventueel gesprek en proefdirectie.

Solliciteren

Heb je interesse? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatie naar .