2021: 3x Kerst met TODA

20211225 Kerstgroet TODA2021, een bijzonder jaar met zeer weinig optredens maar gelukkig wel weer wekelijkse repetities, veelal op de maandagavond en de laatste weken noodgedwongen op zaterdag. Samen zingen is toch wel erg fijn om weer te mogen doen. Een tweetal Dickens Choir optredens zijn door de maatregelen ook weer gecanceld maar er staan nog wel 3 kerstdiensten op de agenda: kerstmiddag 24 december wordt de Kerstavonddienst opgenomen bij De Schuilplaats in Enschede, uitzending op Kerstavond via YouTube op www.deschuilplaats.nl om 19:30 uur.

 

Op Kerstavond 2021 werkt TODA mee aan de Kerstnachtdienst in de Ontmoetingskerk, helaas zonder publiek maar ook deze dienst is online te volgen vanaf 22:30 via www.ontmoetingskerkrijssen.nl.

Op Eerste Kerstdag zingen we ook zonder publiek in de Kerstmorgendienst in de Zuiderkerk in Zwolle aanvang 10:00 uur. Bij deze 3 kerstvieringen speelt Lex Griffioen mee op piano en staat TODA onder begeleiding van Maarten Barneveld uit Enschede. We zingen o.a. ‘Soli Deo’ met een toepasselijke Nederlandse tekst uit 3 psalmen, ‘Bell Carol’, ‘Little drop of Heaven’ en ‘Kom met ons, bewonder de baby’, een eigen vertaling op het kerstlied ‘Goin’now to see the baby’ van Greg Gilpin.