TODA naar Finsterwalde en u kunt mee!!

File:20150429010DR Finsterwalde Trinitatiskirche.jpg - Wikimedia CommonsTODA gaat het laatste weekend van augustus weer naar Finsterwalde in Duitsland. Al sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw zijn er banden met deze partnergemeente van de Ontmoetingskerk en de laatste decennia zingt TODA ook bij het Sangerfest, een groots muziekfeest in deze stad waar tal van bands, muziekgroepen en artiesten hun opwachting maken… voor meer info: www.finsterwalder-saengerfest.de

Op zaterdag zingt TODA op dit festival van 11 tot 12 uur en zondagochtend verlenen we medewerking aan de kerkdienst in de Trinitatiskirche. Door de jaren heen zijn er vele bezoeken heen en weer gebracht en hebben bijzondere ontmoetingen plaats gevonden. In Rijssen maar ook zeker in Finsterwalde. Vele leden van de Ontmoetingskerk zijn al een keer mee geweest naar voormalig Oost-Duitsland of hebben hun huis in Rijssen open gesteld als gastgezin voor leden van de Trinitatiskirche.

 

De bus waarmee TODA gaat is nog lang niet vol, dus wij willen u de gelegenheid geven om met ons mee te gaan en er samen een mooi weekend van te maken. De planning is dat de bus op vrijdag 26 augustus om 7 uur vertrekt, de reis duurt waarschijnlijk zo’n 7-8 uur. Er is van alles te beleven in Finsterwalde, u zult zich niet vergeten. We slapen gezamenlijk in een gebouw, slaapzak en matje is aan te raden om mee te nemen. Op zondag na de kerkdienst wordt er een broodmaaltijd aangeboden door de partnergemeente waarna de bus ons weer naar Nederland rijdt.

Wil je meer info, neem dan contact op met Arnold Seppenwoolde via . Qua kosten kunnen we aangeven dat we proberen deze zo laag mogelijk te houden. Hoe meer mensen er meegaan hoe lager de buskosten gaan uitvallen.

Gaat u niet mee naar Finsterwalde maar wilt u de nummers van TODA wel horen die we gaan zingen? Dat kan! Donderdagavond 25 augustus begint om 19:30 het Uitzwaaiconcert in de Ontmoetingskerk, toegang is gratis. Tzt meer info over onze reis op deze website.