seizoen 2022 gaat van start met dubbel optreden...

20220918 StartzondagSeptember is voor vele kerken de traditionele periode van de start van het kerkelijke winterseizoen, zo ook voor de Ontmoetingskerk in Rijssen en De Schuilplaats in Enschede, TODA geeft bij beide kerken acte de presence op zondag 18 september.

Tegen 1400 uur 's middags trapt TODA af voor de Sing-Inn op de evenementenweide in Notter bij het startweekend van de Ontmoetingskerk. Een weekend dat bol staat van ontmoetingen en heel veel verschillende bijeenkomsten door en voor vele gemeenteleden in en rondom Rijssen. Zelfs een heuse 'Heel Ontmoetingskerk Bakt!'ontbreekt niet, alle taarten worden opgegeten door gemeenteleden die aanwezig zijn bij de diensten... dat wordt vast smullen. Klik hier voor de liturgie.

Aansluitend reist TODA door naar Enschede waar om 18:30 de avonddienst van de Vrije Baptistengemeente begint. Inmiddels een bekende kerk waar TODA al diverse malen haar opwachting heeft gemaakt, adres: Hertmebrink 8 in Enschede Zuid. Een zingende start voor TODA!

Wilt u ook TODA in een van uw diensten uitnodigen voor komende kerkelijk winterseizoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons formulier. We horen graag van u!